Ecuador Gold

A játék neve is utal rá, hogy dzsungelben fogunk kikötni, egy igazi kaland erejéig, aranyat keresve. Ehhez igazodik a nyerőgép stílusa, az animációk és a hangzásvilága is. Azonos szimbólumokat kell gyűjteni, ha ez összejön, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyereményünk! A baloldali tárcsától kell kezdődniük a nyerő kombinációknak, és összefüggőnek kell lenniük.

Ecuador Gold

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, amit a zsetonoszlopokra kattintva tehetünk meg. Ekkor felugrik egy lista, az elérhető tétekkel. Ezen a részen állíthatunk fogadási stratégiákat is, amik a játék alakulásához képest módosítják a tétet. Van olyan például, ami veszteség után növeli a tétet, és amint nyereményt érünk el, visszaáll alaphelyzetbe. A játék indítása a környíllal történik.

Speciális lehetőségek

Vannak egyedi szimbólumok különleges képességekkel. Ilyen például a Ghosting Wild, ami a hármas, négyes, ötös és hatos tárcsára eshet le. Véletlenszerű lépést tesz meg és wild szimbólumokat hagy maga után. Bonus szimbólum is van a tárcsákon, ebből legalább hármat kell kapni ahhoz, hogy a free drops bónuszjáték elinduljon.

Ecuador Gold Kifizetési módok


A következő kaszinóknál elérhető a Ecuador Gold

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató