Top Trumps Legends

A Top Trumps Legends elhozza neked a labdarúgás legnagyobb alakjait! Pelé, Maradona vagy épp Johan Cruyff segítségével nyerhetsz ennél a 15 soros és 5 tárcsás nyerőgépnél, ahol azonos szimbólumok kiforgatása a cél, az általad beállított nyerővonalak egyikére. Szerencsés esetben a feltett tét 10000-szerese is megnyerhető!

Top Trumps Legends

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték kell kiválasztani (1, 2, 5, 10 és 25 cent). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és duplázás

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. A Wild helyettesíti a többit, a Scatter ingyenes játékokhoz juttat, míg a Bonus felirat extra játékot indít el. Nyertes sor pörgetése után a Kockáztatás gomb aktiválódik. Ekkor a megszerzett nyereményt tehetjük kockára. Ha nem kívánunk élni a lehetőséggel, a Begyűjtésre klikkeljünk.

Kifizetési táblázat

Top Trumps Legends Kifizetés

Nyerővonalak

Top Trumps Legends Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Top Trumps Legends

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató