Cops N`Bandits

A Cops N’ Bandits egy 30 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép. Rendőrök bőrébe bújva kell elkapni a csalókat. Azonos szimbólumokat kipörgetve lehet begyűjteni a nyereményt! Öt rendőrfőnök például 1000-szeres pénzt érhet, de a Wild feliratú mezők esetén is igazán jól járhatunk, melyekből ötöt kiforgatva 4000-szeres szorzóval számolhatunk!

Cops N' Bandits

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma (Lines) nem változtatható, tehát mindig 30 nyerővonal van. Mellette a Line bet a vonalankénti tétet jelenti, amit a plusz/mínusz gombokkal tudunk módosítani. Ezután nincs más dolgunk, mint a tárcsák pörgését elindítani, a Spinre klikkelve. Lehetőség van automata játékmódra, amikor meghatározott számú pörgetés történik (10, 25, 50 és 99). A cél három azonos szimbólum, de némelyik esetén kettő is elegendő.

Kifizetési táblázat

Cops N' Bandits Kifizetés

Wild és szórás szimbólum

A Wild feliratot tartalmazó mező egy speciális szimbólum, hiszen bármelyik másikat képes helyettesíteni és így nyerő kombinációt kialakítani. Önmagában is nyerő alakzat, például 4 ilyet pörgetve 1000-szeres lesz a nyereményszorzó! A szórás ebben a játék egy rendőrjelvény, aminek segítségével ingyenes körökhöz és extra nyereményhez lehet jutni. Ehhez legalább hármat kell szerezni belőle, amiknek nem kell nyerővonalunk lenniük, tehát bárhol lehetnek.

Line-Up Bónusz

A sötét színű, kalapos gyanúsított csak az egyes, hármas és ötös tárcsán jelenik meg. Amennyiben mindháromnál ott lesz a pörgetés után, akkor a főjáték után egy bónuszjáték indul el, a Line-Up Bonus. A Startra kattintva hat gyanúsított kerül elénk, melyek közül meg kell tippelni, melyikük követte el a bűncselekményt. Amikor nem az elkövetőt választjuk, az extra nyeremény csökken. Minél előbb találjuk meg, annál nagyobb lesz a jutalom!

Nyerővonalak

Cops N' Bandits Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Cops N`Bandits

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató