Big Win 777

A Big Win egy igazi diszkóba visz el minket, ahol a klasszikus nyerőgépeken is látható szimbólumok tűnnek fel. Ki ne ismerné például a három hetest? A játék célja egyforma szimbólumok gyűjtése, ha ez megvan, akkor a kifizetés az információs részen leírtak szerint történik, amit magyar nyelven olvashatunk.

Big Win 777

Játék menete

A tárcsák alatt van egy sáv tétekkel, amik között a plusz és mínusz gombokkal tudunk változtatni. Ez lesz az az pénzmennyiség, amit egyetlen pörgetésért cserébe levonnak a számlánkról. A játék indítása a tárcsák alatti zöld gomb segítségével történik, ekkor forgásba kezdenek a tárcsák. Van automata mód, aminél nem kell minden egyes kör elején elindítani a tárcsákat, hanem az előre megadott ismétlésszám erejéig önmagától működik a játék.

Chance kerék

Az egyes, hármas és ötös tárcsákon megjelenő Chance Scatters szimbólumok aktiválják a Chance kereket. Itt minden pörgetés nyer! Vannak természetesen nagyobb és kisebb nyeremények is. Egyből három az esély, hogy aktiválódik a free spins funkció a Chance kerék során.

Big Win 777 Nyereménytáblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Big Win 777

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató