Dragon's Fire

Sárkányok tüzes világába juthatunk el a Dragon’s Fire játékgéppel, melynek 5 forgó tárcsáján 40 nyerővonalra kell egyforma szimbólumokat kiforgatni. A Pays feliratra kattintva egy menü ugrik fel, ahol a kifizetési táblázat mellett a nyerősorokat és egyedi szimbólumokat is megtalálhatjuk.

Dragons Fire

Játék menete

A forgatás megkezdése előtt érdemes a tétet beállítani, amit a Total Stake részen tehetünk meg. Az itt beállított összeg lesz az, amit levonnak a számlánkról egyetlen pörgetés során. Emellett található az Auto gomb, ami az automata módra vonatkozik. A nagy tételben játszóknak, vagy bónuszt forgatóknak hasznos lehet, hiszen nagy ismétlésszám indítható.

Speciális szimbólumok

Ahogy manapság minden online játékgép esetében, úgy itt is vannak speciális szimbólumok, amik egyedi tulajdonságukkal növelhetik a nyeremény nagyságát. Ilyen jel a játékban a wild felirat. Ez minden más szimbólumot helyettesít, kivéve speciális társait. Mindig a legmagasabb kifizetéssel járó kombináció része lesz, és önmagában is nyerő kombinációt alkothat. Ha például hármat kapunk belőle, akkor 32-szeres lesz a nyeremény.

Dragons Fire Szimbólum


A következő kaszinóknál elérhető a Dragon's Fire

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató