Seasons

Mind a négy évszak megjelenik ebben a nyerőgépben, hangulatos animációk és a remek képi világ révén. Magyar nyelvű felület és súgó várja a játékosokat, akiknek a célja, hogy azonos szimbólumokat forgassanak ki a nyerővonalak valamelyikére. A nyerő kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük!

Seasons

Játék menete

A nyerősorok száma nem változtatható, tehát mindig fixen 20 aktívval játszunk. A tét megadása viszont már a mi feladatunk, melyet az érme értékének a módosításával tehetünk meg. Mindezek után nincs más hátra, mint a pörgetés, a középen található környíl segítségével. Van lehetőség automata játékmódra, a környíl melletti gombbal, melynél előre meghatározott számú pörgetés megy le, az aktív részvételünk nélkül.

Speciális szimbólumok

Négyféle wild karakter van a játékban, a telet ábrázoló nyúl, az őszt szimbolizáló bagoly, a nyarat jelentő őz, míg az őszhöz egy róka kapcsolódik. Minden egyes évszak egyedi funkcióval bír, például a tél megduplázza magát egy másik pozíción, amit úgy választ ki, hogy a legnagyobb nyerő kombinációt eredményezze.

Seasons Nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Seasons

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató