Secrets of Christmas

Igazi ünnepi hangulat, hóesés, lágy zene! Ezekkel vár a Secrets of Christmas nyerőgép, amiben a Mikulás házához jutunk el, és az ajándékai alkotják a szimbólumok készletét. A játék célja, legalább három azonos szimbólum kiforgatása a nyerővonalak valamelyikére!

Secrets of Christmas

Játék menete

Összesen 10 különböző tétszintet választhatunk, és emellett az Érme értékét is meghatározhatjuk. Ezekből tevődik össze a teljes tét, amit a bal alsó sarokban jeleznek is. A játék indítása a zöld környíllal történik. Van automata mód, melyet a nagy mennyiségben pörgetők egészen biztosan kedvelni fognak. Ennél előre meghatározott számú kör megy le önmagától.

Scatter és Wild

A tárcsákon bárhol megjelenő scatter szimbólumok ingyenes, tehát tét nélküli köröket indítanak el. Ehhez legalább hármat kell kiforgatni belőlük. Emellett vannak wildok, amik minden mást helyettesítenek, és a játékban elérhetünk egy speciális mellékjátékot is, ahol ingyenesen növelhetjük a nyereményt.

Secrets of Christmas Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Secrets of Christmas

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató