Hot Gems

A Hot Gems egy 25 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

hot-gems

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma (Lines) nem változtatható, tehát mindig 25 nyerővonal van. Mellette a Line bet a vonalankénti tétet jelenti, amit a plusz/mínusz gombokkal tudunk módosítani. Ezután nincs más dolgunk, mint a tárcsák pörgését elindítani, a Spinre klikkelve. Lehetőség van automata játékmódra, amikor meghatározott számú pörgetés történik (10, 25, 50 és 99). A cél három azonos szimbólum, de némelyik esetén kettő is elegendő.

Kifizetési táblázat

hot-gems-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A Wild feliratú mező csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg és minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást és ingyenes pörgetés szimbólumot, így létrehozva nyerő kombinációkat. A szórást a Hot Gems szöveg jelképezi. Ebből kettőt kiforgatva a feltett tét visszajár, míg hármat, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük.

Ingyenes játékok

A Free Games egy ingyenes pörgetést eredményező szimbólum. Csak az egyes, hármas és ötös tárcsán jelenik meg. Amikor mind a három helyen látható, akkor ingyenes, számunkra tétnélküli köröket nyerünk. A 15 pörgetés egyszeres szorzóval indul, majd minden nyertes pörgetés esetén nő eggyel. Maximális értéke öt lehet.

Nyerővonalak

hot-gems-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Hot Gems

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató