Fruits

Egyedi tárcsafelépítéssel és 116 nyerővonallal vár minket a Fruits játékgép, melynek neve már utal rá, hogy gyümölcsöket fogunk látni. Az első két tárcsán kettő sor van, míg a második szakaszhoz tartozó négy tárcsán három sorban jelennek meg szimbólumok. Speciális szimbólumok is vannak a játékban, amik nem csak az izgalmat növelik, hanem a nyerési esélyeinket is!

Fruits

Játék menete

A tét beállítása a Bet részen oldható meg, a plusz és mínusz gombok segítségével. Centektől egészen eurós nagyságrendig el lehet jutni, ami azért szépen fogyaszthatja a számlánkat. Érdemes átgondolni tehát, hogy mennyit szánunk egyetlen pörgetésre. A játék indítása a tárcsák alatt található környíllal valósítható meg, ekkor forgás kezdődik, mi pedig reménykedhetünk benne, hogy a nyerővonalak valamelyikére azonos szimbólumokat tudunk forgatni.

Wild szimbólum

Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. A wild minden mást képes helyettesíteni, kivéve a scattert. Így hoz létre nyerő kombinációkat, tehát egyfajta jokerként funkciónál. Minden egyébről részletesen olvashatunk az információs részen.

Fruits Szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Fruits

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató