Wings of Ra

Egyiptom történelmének egyik legjelentősebb istene Ra, nagyon menő volt, hiszen hatalma kiterjedt az égre, a földre és az alvilágra is. A neki szentelt játékgép ennél sokkal szerényebb, hiszen 10 nyerősoros, amikre azonos szimbólumokat kell kiforgatnunk a kifizetés eléréséhez. Összesen 5 forgó tárcsa van, a szimbólumok pedig 3 sorban jelennek meg.

Wings of Ra

Játék menete

A tétet a Stake részen tudjuk meghatározni, a plusz és mínusz gombok segítségével. Centes nagyságrendtől elmehetünk egészen az eurós tétekig is. Érdemes jól átgondolni a tétet, hiszen ezt az összeget egyetlen forgatásért cserébe vonják le a számlánkról. Automata mód is elérhető, ezt alkalmazva a játék önmagától működik, a megadott ismétlésszám erejéig.

Free Spins szimbólum

A játékban azonos szimbólumok kiforgatása a célunk, de vannak speciális alakzatok is a játékban, amiknek köszönhetően extra lehetőségekhez juthatunk. Ilyen például a Free Spins, aminek köszönhetően tét nélküli körökhöz juthatunk, viszont nem játékpénzesek ezek a pörgetések, hiszen az elért nyeremény valós pénzt jelent.

Wings of Ra Szimbólumok


A következő kaszinóknál elérhető a Wings of Ra

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató