Sparks

A Sparks igazán egyedi nyerőgép a Netent kínálatában. Az átlagos játékok azt a rendszert követik, hogy a nyerővonalon balról-jobbra haladva kell az azonos szimbólumoknak szerepelniük. A Sparks lehetőséget biztosít arra, hogy ezen változtassunk, és akár jobbra-balra haladva is érvényesek legyenek az azonos szimbólumok. Az egy-, vagy kétirányú játékmódot indításkor is be lehet állítani, illetve minden pörgetés után válthatunk a módok között.

Sparks

Játék menete

A nyerővonalak száma mindig fix (összesen 20 soros a játék). Ezen sorokra feltett tétet módosíthatjuk az érme értékének (coin value) megadásával. A teljes tét nem ez lesz, hiszen minden sorra felteszünk egy érmét, illetve a szint (level) is befolyásolja, hogy mekkora összeget vonnak le a számlánkról egy pörgetés során. A szinteknél azt állítjuk be, hogy egy-egy sorra mennyi érmét teszünk fel. Például 10 centes érmeérték és a 2. szint mellett, a teljes tét 4 euró lesz. Amennyiben megvagyunk a téttel, akkor jöhet a pörgetés a körbe-körbe mutató nyilakra kattintva.

Wild szimbólum

A kifizetéshez átlagos szimólumokból egyformákra van szükség a nyerővonalakon. A nyereményszorzókat az infó részen lehet megtekinteni. Az átlagos alakzatok mellett van egy speciális is, ami az egy-, és kétirányú játékban is megtalálható. Ez a Wild felirat. Jokerként működik, tehát minden mást helyettesít, kivéve az Expading Cloning Wildot. Ez a remek nevű wild egy teljes tárcsát lefoglaló wild, ami csak a kettes és négyes tárcsán jelenik meg.

Kifizetési táblázat

Sparks - Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Sparks

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek.
van Weboldal Bemutató