Full Moon Fortunes

A Full Moon Fortunes egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok forgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Minél jobb kombinációt sikerül elérni, annál nagyobb lehet a nyeremény! A nyerő szimbólumok mellett speciálisak is a találhatóak a tárcsákon, melyekkel ingyenes pörgetéseket és extra nyereményt szerezhetünk!

full-moon

Játék menete

Ennél a nyerőgépnél a vonalak száma (Lines) nem változtatható, tehát mindig 20 nyerővonal van. Mellette a Line bet a vonalankénti tétet jelenti, amit a plusz/mínusz gombokkal tudunk módosítani. Ezután nincs más dolgunk, mint a tárcsák pörgését elindítani, a Spinre klikkelve. Lehetőség van automata játékmódra, amikor meghatározott számú (5, 10, 20, 30, 40 és 50) pörgetés történik.

Kifizetési táblázat

full-moon-tablazat

Speciális szimbólumok

A Wild feliratú mező bármely más szimbólumot képes helyettesíteni (kivéve a speciálisakat), így létrehozva nyertes kombinációkat. Ha egy aktív nyerővonalon három, vagy több van belőle, arra külön kifizetés vonatkozik. A telihold szimbólum csak az ötödik tárcsán szerepel, és amikor megjelenik, az összes Dr Blackwood figura átalakul szorzó Wild szimbólummá. A szorzó Wild minden mást helyettesít, kivéve a speciálisakat. Extra szorzót ad, melynek értéke 1 és 5 között lehet. Ha egyszerre három, négy vagy öt Bonus sír lesz a pörgetés után, akkor ingyenes köröket kapunk.

Nyerővonalak

full-moon-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Full Moon Fortunes

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató