South Park

A South Park egy 5 tárcsás és 25 nyerővonalas játék, melyben a híres rajzfilm-sorozat szereplői jelennek meg a tárcsákon. A cél hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a nyerővonalak valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Növelik az izgalmakat a bónusz funkciók, melyből több is van a játékban.

South Park

Játék menete

A nyerővonalak száma fixen 25, tehát nem változtatható. A tét beállítása viszont már a mi feladatunk a pörgetés előtt. Összesen 10 szint érhető el, szintenként 25 érmét teszünk fel, minden sorra egyet. Emellett az Érme értékét kell megadni, a plusz/mínusz segítségével. Ez minimum 1 cent, maximum pedig 1 dollár lehet. A játék indítása a környíllal történik. Lehetőség van Automata játékra is, amikor előre beállított mennyiségű forgatás megy le. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinttel.

Cartmenék extra pénzt hoznak

A sorozat szereplőinek dedikált funkciók tovább növelhetik a nyereményt. A Terrance és Phillip minijáték véletlenszerűen aktiválódik, és 3 Wild-jelet helyez el a kettes, hármas és négyes tárcsákon. A Wild minden mást helyettesít. A Cartman Mini funkció is véletlenszerűen aktiválódik, és a Beefcake Wild jellel extra nyereményhez juttathat szerencsés esetben.

Nyerővonalak

South Park Nyerővonalak

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.