Iron Girl

Az Iron Girl egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a cél. Magyar nyelvű felület mellett, az információs rész is magyarul olvasható, így tehát minden kérdésünkre választ kaphatunk a játék működésével kapcsolatban. Speciális jelek is vannak a tárcsákon, melyek növelhetik a nyereményt!

Iron Girl

Játék menete

A tárcsák alatti sávon lehet tétet választani, azt az összeget, amit egyetlen forgatás során levonnak a számlánkról. A plusz és mínusz gombok segítségével válogathatunk a rendelkezésre álló összegek között. A felületen jelzik az egyenlegünket és a tét is, utóbbi mellett pedig a játék indítására szolgáló gomb is megtalálható. Ez a zöld környíl, melyre rányomva, a tárcsák pörgésbe kezdenek.

Gazfickó újrapörgetések

A legtöbbet fizető Gazfickó kombináció rögzítésre kerül az újrapörgetés alatt, a többi illeszkedő Gazfickó vagy Dzsóker szimbólummal együtt, ha azok nem képezik már egy nyeremény részét. Az újrapörgetések mindaddig folytatódnak, amíg az új illeszkedő gazfickók és/vagy Dzsókerek kerülnek fel a tárcsákra.

Iron Girl Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Iron Girl

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató