Richie in Vegas

A Richie in Vegas egy 5 tárcsás és 20 nyerősoros játékgép, mely a klasszikus gépeket próbálja idézni, amikkel a kaszinókban is összefuthatunk. A célunk ugyanaz, mint azoknál a gépeknél: egyforma szimbólumok gyűjtése a nyerősorok valamelyikére. Az izgalmat növelik a speciális tulajdonsággal rendelkező szimbólumok, mint például a wild és free spins.

Richie in Vegas

Játék menete

A tét beállítását a tárcsák alatti zsetonoszlopra kattintva tudjuk megtenni, ekkor felugrik egy kisebb menü. A nyilak segítségével tudjuk módosítani az összeget, de itt tudunk választani, hogy pénzt vagy érmét akarunk megadni. A játék indítása a környillal történik, ekkor forgásba kezdenek a tárcsák. Van automata mód, aminél kiszállási feltételeket is megadhatunk.

Jackpot Richie

Richie két féle módon is megjelenik a tárcsáok, egyrészt baseball sapkában normál szimbólumként, másrészt speciális alakzanként is. A Jackpot Richie csak az ingyenes körök alatt kerül elő, bármelyik tárcsán. Ha valami csoda folytán ötöt kapunk belőle, akkor hatalmas nyereményt kapunk!

Richie in Vegas Nyeremény