Hook`s Heroes

A Hook’s Heroes egy vidám hangulatú nyerőgép, jópofa kalózokkal a tárcsákon. Összesen 5 tárcsája van, és 20 nyerővonala, melyeket a lenti képen láthatunk is. A nyeremény feltétele, hogy azonos szimbólumokat kapjunk ezekre a vonalakra, a baloldali tárcsától kezdődően. Tovább növelik az izgalmakat és a nyereményeket is, az extra funkciók!

Hooks Heroes

Játék menete

Pörgetés előtt a tétet kell meghatározni, amihez a Szintet és az Érme értékét kell módosítani a nyilakkal. Szintenként 20 érmét rakunk fel, és összesen 10 szint érhető el. Az érme értéke minimum 1 cent, maximum pedig 2 dollár lehet. Nézzünk egy egyszerű esetet: 6-os szinten 1 dolláros érmét választunk. A 6-os szinten 120 érmét teszünk fel, mivel 6*20=120, és ez még szorzódik az érmeértékkel, ami 1 dollár. Tehát a teljes tét 120 dollár lesz.

A tétek beállítása után, a játék megkezdéséhez a nyilakra kell kattintani. Elérhető automata játék is, melynél előre megadhatjuk, hogy mennyi pörgetés menjen le. Ez lehet 10, vagy akár 1000 pörgetés is! A Max. tét választva a játék aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten indul el. Az extra funkciókról leírást az i betűre, tehát az infóra kattintva tudhatunk meg.

Nyerővonalak

Hooks Heroes Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.


A következő kaszinóknál elérhető a Hook`s Heroes

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató