Steam Tower

A Steam Tower egy 15 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ami remek grafikával és hangulatos zenével várja a játékosokat. A nyerővonalakra azonos szimbólumokat kell kiforgatni, de hogy ne legyen egysíkú a pörgetés, vannak speciális alakzatok is. A Wild helyettesít minden mást, tehát jokerként működik, míg a teljes tárcsára kiterjedő Stacked Wild, 10 ingyenes kört aktivál.

Steamtower

Játék menete

Érdemes az Érme értékét meghatározni első lépésben, amit a plusz és mínusz segítségével könnyedén megtehetünk. A nyerővonalak száma nem módosítható és alapesetben minden nyerővonalra egy érmét teszünk fel. Ez megváltoztatható, a Tét szintjénél. Összesen 10 érmét tehetünk fel egy-egy sorra. A teljes tét tehát az érme értékének, a tét szintjének és a 15 nyerővonalnak a szorzata lesz, viszont a kifizetések csak az egyes sorokra feltett tétre vonatkoznak.

Pörgetés

A tét beállítása után a középső, környilas gombbal indítható el a játék, amennyiben nem az Automata játékot, vagy Max tétet választottuk. Amikor a Max tétre kattintunk, automatikusan elindul a játék, az aktuális érmeérték mellett, maximális tét szinttel, azaz 10 érmével. Az Automatikus játéknál pedig előre meghatározott mennyiségű pörgetés kezdődik. A speciális szimbólumokról és a kifizetésekről bővebben olvashatunk az i, tehát infó gombra klikkelve.

Nyerővonalak

Steamtower - Nyerővonalak

Kifizetési táblázat

Steamtower - Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Steam Tower

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató