Game of Gladiators

A Game of Gladiators egy 5 tárcsás nyerőgép, amelyben gladiátorharcokban vehetünk részt. A küzdelmek a tizenkettedik harcos részvételéig tartanak. Minden új harcos csatába lépésekor jutalmakat kapunk, de már a harc megkezdése előtt is van lehetőségünk nyerni összesen 20 nyerési vonalnak köszönhetően.

Game of Gladiators

Játékmenet

A tét méretét a középen lent található tétméretező gombok segítségével tudjuk megadni, amelyek értékeit a plusz és mínusz gombok segítségével módosíthatjuk akár százas tétméretig. A környíl segítségével indíthatjuk a játékkört, de lehetőségünk van automata pörgetésre is, ami tarthat egy megadott nyereményösszeg is, vagy egy megadott össznyereményig, esetleg egy megadott összeveszteségig.

Speciális szimbólumok

A wild szimbólum a tigris, amelyet felhasználhatunk bármely más szimbólum kiváltására, hogy nyerő sorokat alakítsunk ki. Ugyanakkor a harcok során becsapódott dárdák is dzsókerként használthatók fel. Az eldobott hálók pedig zárolnak egyes mezőket. A scatter az egyes, hármas és ötös tárcsán jelenik meg, és ez aktiválja a csata funkciót.

Game of Gladiators Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Game of Gladiators

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató