Aliens

Az Aliens egy 15 nyerővonalas játék, 5 tárcsával, melyeken a híres mozi lényei jelennek meg. Rengeteg izgalmat ígér a játék, az alap kifizetéseken felül extra játékmódokkal. Kifizetéshez azonos szimbólumokra van szükség, a baloldali tárcsától kezdődően a nyerővonalak valamelyikén.

Aliens

Játék menete

Minden pörgetés során 15 nyerővonallal játszunk. Az első tétszinten egy érmét teszünk az egyes vonalakra, ami minden további szinten eggyel növelhető. Tehát a 10-es szinten összesen 150 érmét küldünk játékba. Az Érme értéke 1 centtől egészen 2 dollárig módosítható. A játék indítása a középen található kék, felfelé mutató nyíllal történik. Elindítható a tárcsák pörgetése az Automata játékkal, és a Max téttel is. Előbbinél előre meghatározott számú pörgetés megy le, míg utóbbi esetén a játék rögtön elindul, az aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

Extra módok

A wild szimbólum minden mást helyettesít, az első szinten a kettes, hármas, négyes és ötös tárcsán jelenik meg, míg a második szinten bármely pozícióban előjöhet, kivéve az egymást fedő Tölténytár tárcsán. A játék kétszintű, az első szinten a keresés zajlik, az idegen aktivitás mérő növelésével, mely átjuttat minket a második szintre, ahol lezajlik az összecsapás.

Nyerővonalak

Aliens Nyerővonalak