Valkyrie

Harcos amazonok uralják a Valkyrie tárcsáit, melyeken az alap szimbólumokon felül megjelennek speciálisak is, növelve az izgalmat és a kifizetési esélyeinket is! 1024 féle nyerési mód, nők, harci hangulat, szép animációk, magyar nyelvű felület és leírás, kell ennél több? Nem hiszem, próbáld ki a játékot!

Valkyrie

Játék menete

A tét beállításával érdemes kezdeni, amit a zsetonoszlopokra kattintva tehetünk meg. Ekkor felugrik egy lista, az elérhető tétekkel. Ezen a részen állíthatunk fogadási stratégiákat is, amik a játék alakulásához képest módosítják a tétet. Van olyan például, ami veszteség után növeli a tétet, és amint nyereményt érünk el, visszaáll alaphelyzetbe. A játék indítása a környíllal történik.

Wild és Valhalla Free Spins

A wild pajzs szimbólum minden más szimbólumot helyettesít a Free Spin kivételével. Egyfajta jokerként hoz létre nyerő kombinációkat. Három vagy több Free Spin szimbólum elindítja az ingyenes játékköröket, melyek sokán minden nyeremény valós. Emellett vannak még Valkyrie funkciók is, melyek tovább növelik az esélyeinket!

Valkyrie Nyerési módok


A következő kaszinóknál elérhető a Valkyrie

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató