Cazino Cosmos

A Cazino Cosmos egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékgép, melyben azonos szimbólumok gyűjtése a célunk. Ha ez megtörténik, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény. Erről részletesebben olvashatunk a magyar nyelvű leírásban, de nem csak az magyar nyelvű, hanem a játék felülete is!

Cazino Cosmos

Játék menete

A nyerősorok száma nem módosítható, mindig aktív mind a 20 vonal. Az információs részen meg is lehet nézni, hogyan festenek ezek a nyerősorok. A tét beállítása az Érme értéken keresztül történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. A pénz tétnél megjelenő összeg a legfontosabb, hiszen ezt vonják majd le a számlánkról, egyetlen pörgetésért cserébe.

Extra lehetőségek

Szabad forgatás szimbólum is van a játékban, ez angol felirattal jelenik meg, Free Spins néven. Legalább hármat kell belőle pörgetni ahhoz, hogy ingyenes, tehát tét nélküli játékkörökhöz juthassunk. Három szabad forgatás szimbólum 10 ilyen tét nélküli kört ad, mely ugyan nem kerül nekünk pénzbe, de a körök során elért nyeremény valós kifizetést jelent.

Cazino Cosmos Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Cazino Cosmos

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató