Football Fans

A Football Fans egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, amelynél a Grab a Beer funkcióval egy remek jackpotot is el lehet érni. Labdarúgáshoz kapcsolódó szimbólumok, képi világ és hangok révén egy futballmérkőzésen érezhetjük magunkat, ahol azonos alakzatok kipörgetése a cél! Lőj gólt a végső sípszó előtt!

football-fans

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Kifizetési táblázat

football-fans-tablazat

Speciális szimbólumok

A Wild feliratú labda bármely más szimbólumot képes helyettesíteni (kivéve a speciálisakat), így létrehozva nyertes kombinációkat. Ha egy aktív nyerővonalon kettő, vagy több van belőle, arra külön kifizetés vonatkozik. A Football Fans mezők bárhol megjelenhetnek a tárcsákon, nem kell a vonalakon lenniük. Kettő esetén a tét visszajár, míg három vagy többnél a tét többszörösét adják, és ingyenes pörgetéseket indítanak el.

Ingyenes pörgetések

A Football Fans mezőkkel kiváltott tét nélküli körökben a tárcsák automatikusan pörögnek. Minden egyes kör után a nyeremény résznél megjelenik az éppen aktuálisan elért jutalom. Véletlenszerű wild, azaz joker szimbólumok is vannak ekkor, melyek büntető rúgásokkal jönnek létre a körök végén.

Nyerővonalak

football-fans-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Football Fans

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató