Cazino Zeppelin

Érdekes kalandvilágba kalauzol el minket a Cazino Zeppelin nyerőgép, mely 20 nyerővonalával az átlagos játékok közé sorolható. Ezeknél azonos szimbólumok kiforgatás a cél a nyerősorok valamelyikére, a baloldali tárcsától kezdődően. Ezek mellett extra funkciók is összejöhetnek.

Cazino Zeppelin

Játék menete

Mielőtt belekezdenénk a pörgetésbe, be kell állítani a tétet. Ehhez egyetlen dolog megadása szükséges, mivel a sorok és érmék száma fix. Ez azt jelenti, hogy mindig 20 nyerővonal aktív, melyekre egy-egy érmét teszünk fel. Ennek az érmének az értékét kell megadni. Ha például 10 centet állítunk be, akkor összesen 2 dollár lesz a tét. Mindezek után már csak a pörgetés van hátra, a középső környíllal.

Extra lehetőségek

Különböző Wild szimbólumok vannak, melyek minden mást helyettesítenek, kivéve a Free Spins, ami szintén egy speciális eleme a játéknak. A Wild minden tárcsán eltérő formában jelenik meg, de ugyanúgy működik. Ha 2 vagy több ingyen pörgetés szimbólum jelenik meg bárhol a tárcsákon, 40 érmét nyer. Ha három vagy több ingyenes pörgetés szimbólum jelenik meg bárhol a képernyőn, 40 érmét és ingyenes pörgetést lehet nyerni.

Cazino Zeppelin Nyerővonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Cazino Zeppelin

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.5 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató