X-Men

Az X-Men egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő Marvel Mystery jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a népszerű képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

X-Men

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték lehet kiválasztani (1, 2, 5 és 10 cent stb.). Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Pörgetés és speciális szimbólumok

Amennyiben a tétet beállítottuk és nem a Max fogadást, vagy Auto Startot használtuk, akkor a Pörgetéssel indul a játék. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, melyek között speciálisakat is találunk. Van, amelyik helyettesíti a többit, így kialakítva nyerő kombinációkat, de vannak olyanok is, amik ingyenes pörgetéseket adnak, illetve bónuszjátékot indítanak el extra nyereményekért. Bővebben az Infóra klikkelve írnak róluk.

Kifizetési táblázat

X-Men Kifizetés

Marvel Mystery Jackpot

Jelenlegi jackpot: 547 611,38 EUR

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

X-Men Nyerővonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38

A következő kaszinóknál elérhető a X-Men

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató