Cosmic Fortune

A Cosmic Fortune nyerőgéppel 15 vonalon lehet játszani különböző tétszinteken. Az 5 tárcsás játékban a cél, hogy azonos szimbólumokat forgassunk ki a vonalak valamelyikére. Növelik az izgalmakat és az elérhető nyereményt a játékban található extra funkciók, mint például a wild szimbólum, ami minden mást helyettesít.

Cosmic Fortune

Játék menete

A nyerővonalak száma fix, mindig 15 aktív. Ezeket meg lehet nézni az info részen is, de a tárcsák melletti kis szürke körökre húzva a kurzort is látszanak. A Szintet és az Érme értékét viszont már nekünk kell megadni. Minden szinten egy-egy érmét teszünk fel az egyes sorokra. Például 4-es szinten 50 centes érmével játszunk, így az összes tét, amit felrakunk a forgatás során 30 dollár lesz. A játék indítása a környíllal történik.

Automata játék és Max tét

A játékban található 5 tárcsa automata módon is elindítható. Az Automata játéknál megadhatjuk, hogy mennyi forgatás menjen le a beállított tétszint mellett, illetve olyan extra lehetőségek is vannak, mint például hogy mekkora nyeremény esetén álljon le a tárcsák automatikus forgatása. A Max. tét is elindítja a tárcsákat, de ezzel érdemes vigyázni, mert az éppen aktuális érmeérték mellett, maximális tétszintet aktiválva kezdi meg a játékot.

Cosmic Fortune Nyerősorok

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.