Pink Panther

A Pink Panther egy 40 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekvő jackpottal! Képi világának köszönhetően a Rózsaszín párduc című mese elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

pink-panther

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 40-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonaltétet határozhatjuk meg. Ezzel lényegében a sorokra feltett érmék számát módosítjuk, melyek értékét az Infó felett lehet kiválasztani. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! A Kockáztatással az utolsó pörgetés nyereményét lehet megduplázni. Az is lehetséges, hogy a nyeremény felét kockáztatjuk csak. Amennyiben nem akarjuk kihasználni ezt, akkor a Begyűjtésre kell kattintani.

Kifizetési táblázat

pink-panther-tablazat

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál a rózsaszín párduc, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a speciálisakat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót szerezhetjük meg. A szórást a Pink Panther felirat jelképezi. Ebből hármat kiforgatva a teljes tét többszöröse lehet a kifizetés.

Jackpot Adventure

A Jackpot Adventure egy bónuszjáték, mely során a folyamatosan növekvő jackpotokat lehet megnyerni. Bármely pörgetés előhozhatja, tehát egy olyan is akár, amely nem volt nyertes. Két különböző jackpotot lehet megnyerni: Major Pink és Minor Pink. Minél magasabb téttel játszunk, annál valószínűbb, hogy ez a bónuszjáték aktiválódik.

Nyerővonalak

pink-panther-nyerovonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 4 523,94

A következő kaszinóknál elérhető a Pink Panther

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.8 Bet365 kaszinó 30.000 Forint - Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató