Fantastic Four

A Fantastic Four egy 50 vonalas nyerőgép, 5 forgó tárcsával és folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően a Fantasztikus Négyes című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket eredményeznek.

fantastic4

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 50-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonalakra feltett tétet határozhatjuk meg. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort, az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék!

Kifizetési táblázat

fantastic4-tablazat

Wild és Szórás

A 4 Wild minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást. Továbbá kettő, vagy több aktív nyerővonalon szereplő 4 Wildért nyeremény jár, a kifizetési táblázat szerint. A szórás itt most egy földgömb, aminek nem kell nyerővonalon megjelennie ahhoz, hogy ingyenes játékot indítson el. Ehhez minimum háromra van szükség belőle és összesen 12 tétnélküli kört eredményez. Négy speciális funkció van az ingyen játékokban!

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38