Iron Man 2

Az Iron Man 2 egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően az Iron Man 2 című film elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Iron Man 2

Játék menete

A játékban a nyerővonalak száma nem módosítható, tehát minden körben mind az 50-et megjátsszuk. A Bet per line gombra kattintva a vonaltétet határozhatjuk meg. Ezzel lényegében a sorokra feltett érmék számát módosítjuk, melyek értékét az Info felett lehet kiválasztani. Mindezek után nincs más teendő, mint a Spinnel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Bet Max megjátssza az összes sort az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! Az Auto Start feletti plusz/mínuszokkal az automata játékmód pörgetéseinek számát állíthatjuk be.

Nyereménytáblázat és szimbólumok

Iron Man 2 szimbólumok

Wild és szórás szimbólum

A wild ennél a játéknál egy sas jelvény, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást, így létrehozva nyerő kombinációkat. Nem csak jokerként működik, hiszen ha nyerővonalon kettő vagy több jelenik meg belőle, akkor a kifizetési táblázatban szereplő szorzót kapjuk utána. A szórást az Iron Man 2 felirat jelképezi. Ebből kettőt, vagy annál többet kiforgatva a teljes tét szorzódik fel, a kifizetési táblázat szerint. Nem kell nyerővonalon lenniük. Amennyiben három, vagy annál több szerepel a tárcsákon a forgatás után, akkor ingyenes játékok kezdődnek.

Ingyenes játékok

Három vagy több Iron Man logo kipörgetésével 10 ingyenes játékhoz juthatsz megnövelt szorzókkal és befagyasztott extra Wild szimbólumokkal.

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

Iron Man 2 nyerővonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38