Queen of the Pyramids

A Queen of the Pyramids egy 9 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

queen-of-the-pyramids

Játék menete

A pörgetés előtt a nyerővonalakat kell kiválasztani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Egy fogadás gombbal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor például a 3-as vonalat aktiváljuk, akkor az egyes és kettes is aktívvá válik. A Max fogadás az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Pörgetéssel indítható a tárcsák forgatása.

Speciális szimbólumok

Három vagy több szarvval rendelkező ló szimbólum aktivál egy bónuszkört. A skorpió a szórást jelképezi, ami ingyenes köröket képes elindítani. A jakcpot elviteléhez maximális tétre lesz szükség, és öt fáraóra!

Nyereménytáblázat

queen-of-the-p-tablazat

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 23 250,00

A következő kaszinóknál elérhető a Queen of the Pyramids

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató