Empire Fortune

Az Empire Fortune egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játék, melynél azonos szimbólumok gyűjtésével érhetünk el kifizetést. Magyar nyelvű a felület és az információs rész is, így bármikor is elakadnánk, megtalálhatjuk a kérdést a válaszunkra. A játékban vannak speciális szimbólumok is, ezek egyedi képességeik révén növelik az izgalmat és a nyerési lehetőségeinket!

Empire Fortune

Játék menete

Az érme értékének beállításával érdemes kezdeni, hiszen ezzel adjuk meg, hogy mennyi pénzt vonnak le az egyenlegünkből a pörgetés során. A centes nagyságrendtől az eurós tételig is el lehet jutni a plusz és mínusz gombok segítségével. A pörgetésre szánt tétet a Pénz tét alatt láthatjuk, az érme érték és 20 sor szorzatából tevődik össze. Mindezek után nincs más hátra, mint a játék indítása a középen található környíllal.

Hold funkció és jackpot kerék

Ha két bónusz és-vagy szabad forgatás szimbólumot pörgetsz, akkor ezek a kerekek megmaradnak a következő forgatáshoz. Az érmeértékek megváltoztatása felszabadítja ezeket. A jackpot keréken három szint van, minden szint saját nyereményekkel rendelkezik. A szinteket a nyilakkal változtathatod.

Empire Fortune Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Empire Fortune

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató