Fu Dao Le

Keleti világot idéz a Fu Dao Le nyerőgép, melyben csecsemők tűnnek fel a tárcsákon, akik vélhetően valamiféle szerencsét hozó szimbólumok. A játék 243 féle módon lehet nyerni, ami azonos szimbólumok kiforgatását jelenti. Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek tovább színesítik a játékot, és növelik a kifizetés lehetőségét!

Fu Dao Le

Játék menete

A játék képi világa miatt nehezen tűnhet fel a tét beállítására vonatkozó rész, melyet a Total Bet feletti nyíllal lehet megtenni. Itt különböző összegek közül választhatunk, majd jöhet a játék legfontosabb része, a pörgetés! Ez a környíllal tehetjük meg, és ezután már csak reménykedhetünk benne, hogy azonosakat forgatunk ki.

Speciális szimbólumok

A Wild minden mást helyettesít, kivéve speciális társait. Így hoz létre nyerő kombinációkat, de minden esetben csak a legnagyobb nyereményt fizetik ki nyerősoronként. Abban az esetben, ha három scattered wonust kapunk, akkor pedig ingyenes körök indulnak. Bővebb leírást nem csak a speciális szimbólumokról, hanem a teljes játékról, az információs részen találhatunk.

Fu Dao Le Kifizetési Táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Fu Dao Le

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató