Highway Kings

A Highway Kings egy 9 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol a kamionos világ jellegzetes elemei szerepelnek a tárcsákon. Láthatunk például kereket, benzines kannát, vagy épp kamionokat is. Természetesen, mint minden más nyerőgépnél, itt is az a cél, hogy ezekből azonosakat pörgessünk a nyerővonalakra. A Dollar Ball mellékjáték pedig folyamatosan növekvő jackpotot kínál!

highway-kings

Játék menete

A sortét meghatározása a plusz/mínusz gombokkal történik. Ezt az összeget az egyes nyerővonalakra tesszük fel. 9 érme küldhető a játékba, amiknek a számát az Egy fogadással lehet növelni. Ezzel lényegében a nyerővonalakat választjuk ki, tehát ezért lehetséges maximum 9 érmét a gépbe rakni, hiszen ennyi a nyerővonalak száma is. Ha nem kívánunk az érmékkel bajlódni, akkor a Max fogadásra kattintva, maximális érmeszámmal automatikusan elindul a játék. Egyéb esetben a Pörgetést kell használni.

Wild és Szórás szimbólum

A wild szimbólum ebben a játékban egy piros kamion, amiből ha kettőt forgatunk ki egy nyerővonalra, akkor dupláz. Öt egyforma esetén viszont 10000-szeres szorzót eredményez! A szórás szimbólum egy kipufogó, aminek nem kell nyerővonalon lenni, tehát bárhol megjelenhet. A kipufogóra adott szorzók a teljes tétre vonatkoznak.

Kifizetési táblázat

highway-kings

Dollar Ball

A játék felső részén található egy mellékjáték, progresszív jackpottal! Aktiválásához az Engedélyezésre kell kattintani, míg visszavonásához a Letiltást használjuk. Ez egy lottószerű játék, ahol 49 számból kell 5-öt választani. Mikor megforgatjuk a nyerőgép tárcsáit, akkor itt párhuzamosan kezdődik a számok húzása. Egy szám kihúzásával a tétet lehet visszanyerni, két szám dupláz, három találat pedig 25-szöröz. Ezek fix nyeremények, a jackpothoz nincs közük. Négy találat esetén viszont már a jackpot 1%-át nyerjük, míg öt találat a jackpot megnyerését jelenti!

A Dollar Ball aktiválása után, minden egyes pörgetésnél párhuzamosan elindul mindaddig, amíg nem kerül visszavonásra. Ez egy mellékjáték, tehát az itt feltett tét elkülönül a nyerőgépnél megjátszott tét nagyságától és kis százalékban hozzáadódik a progresszív jackpothoz. Amikor valaki elviszi a jackpotot, új nyereményalap jelenik meg, amely szintén folyamatosan növekszik.


A következő kaszinóknál elérhető a Highway Kings

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató