Fruit Mania

Rengeteg gyümölccsel és napocskával találkozhatunk a Fruitmania nyerőgépnél. Ez egy 5 forgó tárcsával és 5 nyerővonallal rendelkező játék, ahol egy növekvő jackpotot is elvihetünk szerencsés esetben. Mint minden nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél!

fruitmania

Játék menete

A pörgetés előtt a nyerővonalakat kell kiválasztani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Egy fogadás gombbal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor például a 3-as vonalat aktiváljuk, akkor az egyes és kettes is aktívvá válik. A Max fogadás az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Pörgetéssel indítható a tárcsák forgatása.

Speciális szimbólumok

Három vagy több nap szimbólum aktivál egy bónuszkört, amely során gyümölcsöt kell választani. Ezzel lényegében egy díjat választunk. A koktélos pohár jelképezi a szórást, ha ebből hármat, vagy annál több szerepel a képernyőn, akkor a kifizetési táblázat szerint alakul a nyeremény.

Kifizetési táblázat

fruitmania-tablazat

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 38 705,03

A következő kaszinóknál elérhető a Fruit Mania

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató