Elektra

Az Elektra egy 20 vonalas nyerőgép, 5 forgó tárcsával és folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően az Elektra című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket eredményeznek.

elektra

Játék menete

Az Infó gomb felett az érme érték lehet kiválasztani. Ebből az érméből összesen tíz darabot lehet feltenni egy-egy sorra. Mennyiségét a Fogadás soronként gomb segítségével lehet növelni, ami a sortét lesz. El kell dönteni továbbá, hogy mennyi nyerővonalat aktiválunk. Ezt a Sorokra kattintva tehetjük meg. A Max Fogadás az összes vonalat kiválasztja, és az aktuális sortét mellett, automatikusan elindítja a tárcsákat. Lehetőség van automata játékmódra is, ekkor nélkülünk történik a forgatás. Az Auto Start feletti plusz/mínusszal kell ezt beállítani.

Kifizetési táblázat

electra-tablazat

Wild és Szórás

A wild ennél a játéknál maga Elektra, aki tehát minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást. Csak a kettes, hármas és négyes tárcsán jelenik meg és az ingyenes pörgetések alatt amennyiben nyertes kombináció része, akkor a teljes tárcsát átváltoztatja, mely az adott pörgetés erejéig jokerként funkciónál. A szórás szimbólum Elektra jele, ebből kettőt szerezve extra szorzóhoz juthatunk, míg három vagy több esetén a Fegyverek bónuszjáték aktiválódik, ahol ingyenes pörgetéseket lehet szerezni.

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.