Cinerama

A Cinerama egy 5 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol mozik kellékei szerepelnek a tárcsákon. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél, a nyerővonalak egyikére, amiért a kifizetési táblázat szerint jár a nyeremény. Ekkor a sortétet többszörözik, az elért nyereményszorzóval! Mindemellett speciális szimbólumok is rendelkezésre állnak és a progresszív jackpot is elvihető!

cinerama

Játék menete

A pörgetés előtt a nyerővonalakat kell kiválasztani, amiket megjátszunk. Ez kétféle módon tehető meg: Egy fogadás gombbal és a gép szélén lévő színes számokra kattintva. Utóbbi esetén, amikor például a 3-as vonalat aktiváljuk, akkor az egyes és kettes is aktívvá válik. A Max fogadás az összes sort kiválasztja és automatikusan elindítja a játékot. Amennyiben nem ezt használjuk, akkor a Pörgetéssel indítható a tárcsák forgatása.

Speciális szimbólumok

Azonos szimbólumok kipörgetése a nyeremény feltétele. Vannak speciálisak: wild és bónuszok. A wild egy kamera, ami minden mást helyettesít (kivéve speciális társait), így kialakítva nyerő kombinációkat. Önmagában is nyerő alakzat lehet, ha például három azonos szerepel belőle egy vonalon, akkor 25-szörös szorzót kapunk. A rendező és fejhallgató szimbólumok nem biztosítanak nyereményt, de bónuszköröket indítanak el.

Kifizetési táblázat

cinerama-tablazat

Progresszív Jackpot

A kaszinókban játszó felhasználók fogadásainak bizonyos százaléka mindig bekerül egy nyereményalapba. Ez az alap ennek köszönhetően folyamatosan növekszik. Némely játékban a teljes jackpot mellett, egy kisebb része is megnyerhető. Miután elvitték a teljes összeget, újraindul az alapba a gyűjtés, amihez a kaszinók egy kezdőösszeget adnak.


A következő kaszinóknál elérhető a Cinerama

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
3.9 William Hill kaszinó 350€ Mid-Roller bónusz + 50 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató