Captain America

A Captain America egy 20 vonalas nyerőgép, öt forgó tárcsával és folyamatosan növekvő jackpottal! Képi világának köszönhetően az Amerika Kapitány című film elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólum kipörgetése a cél. Vannak speciális szimbólumok, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Captain America

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bet a nyerővonalakra feltett pénzt jelenti. A Bet Maxra kattintva maximális téttel elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve kezdődhet a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Nyerővonalak

Captain America Nyerővonalak

Wild és szórás szimbólum

Ebben a játékban kétféle wild szimbólum van (Vörös koponya és Captain America), melyek minden szimbólumot helyettesítenek, kivéve a speciálisakat. Vörös koponya a gonosz alakzatok, míg Captain America a hős alakzatok esetén duplázza meg a nyereményt. Mindkettőre igaz, hogy nyerőszimbólumként is működnek, amennyiben kettőnél több lesz belőlük kiforgatva. Például 5 Vörös koponya 5000-szeres szorzót hozhat! A szórás szimbólum a Captain America feliratú pajzs, ami egy plusz szorzót jelent, ha kettőt, vagy többet kapunk belőle.

Bónuszkör

A Super Energy bónuszkörbe akkor lehet bejutni, ha a Captain America az első, a Free Games feliratú alakzat a harmadik, míg a Vörös koponya az ötödik tárcsán jelenik meg. Ebben az extra játékban 9 mező közül kell választani, melyek ingyenes pörgetésekhez, nyereményszorzóhoz vagy szuper pörgetéshez juttathatnak.

Kifizetési táblázat

Captain America Kifizetés