Streak of Luck

A Streak of Luck egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol a szerencsejátékok jellegzetes elemei szerepelnek a tárcsákon. Láthatunk például lóherét, kártyát, vagy épp kockákat is. Természetesen, mint minden más nyerőgépnél, itt is az a cél, hogy ezekből azonosakat pörgessünk a nyerővonalakra. A játékhoz egy progresszív, tehát folyamatosan növekvő jackpot is tartozik!

streak-of-luck

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 50 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 10 centes sortétet állítunk be az 50 vonalra, ekkor a teljes tét 5 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. A Turbo Mode segítségével az animációkat deaktiválhatjuk, a gyorsabb forgatás érdekében. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen.

Kifizetési táblázat

streak-of-luck-tablazat

Progresszív jackpot

Ahhoz, hogy a folyamatosan növekvő értékű jackpotot kiválthassuk, egymás után 10 pörgetést kell megnyerni. Csak a hagyományos és bónusz körök számítanak bele, az ingyenes pörgetések már nem. Minden játékos által feltett tét kis részben hozzáadódik a jackpothoz, ennek köszönhetően nő folyamatosan az értéke.

Nyerővonalak

streak-of-luck-nyerovonalak


A következő kaszinóknál elérhető a Streak of Luck

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató