Thunder Struck II

Harcosok és varázslók világába jutunk a Thunder Struck II nevű játékgéppel, melyben az a cél, hogy az 5 tárcsán feltűnő szimbólumokból azonosakat forgassunk ki. Nincsenek nyerővonalak, helyettük nyerési módok vannak, összesen 243 féle. Lényegében ezek is nyerővonalak, a baloldali tárcsától kell kezdődniük az egyforma szimbólumok sorának, megszakítás nélkül legalább három darabból kell állniuk.

Thunder Struck II

Játék menete

Lehet módosítani az érme értékét és az érmék mennyiségét is. Ennek a kettőnek a szorzata adja meg a teljes tétet, amit egy forgatás során felteszünk. A tét megadása után a forgatás van már csak hátra, amit a Spinre kattintva lehet megtenni. A Bet max is elindítja a tárcsák forgását, az éppen aktuális érme érték mellett, maximális számú érmével.

Free Spins

A mindent helyettesítő wildon kívül vannak ingyenes körökhöz juttató szimbólumok is. Valkyrie, Loki, Odin és Thor ezek a harci karakterek, melyek vagy 10, 15, 20 vagy épp 25 tét nélküli pörgetést adnak, és mind a négy esetben még speciális lehetőségek is felmerülnek.

Thunder Struck II Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Thunder Struck II

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60.000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató