Super Lucky Frog

A Super Lucky Frog egy 25 nyerővonalas és 5 tárcsás nyerőgép, ahol azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Állatok és erdei növények jelennek meg a tárcsákon, így egészen hangulatos összképet kapunk. Magyar nyelvű felülettel és súgóval is rendelkezik a játék, így mindent részletesen át tudunk olvasni, ha szeretnénk.

Super Lucky Frog

Játék menete

Négy tétszintet lehet aktiválni, emellett pedig a nyerővonalak számát is nekünk kell megválasztani. Mindezek mellett még az érme értékének a megadása a feladat, aztán jöhet a pörgetés, a középen található környíllal. A max téttel is elindul a játék, aktuális érmeérték mellett, maximális tétszinten.

Scatter, Jackpot és Wild

Három speciális szimbólum teszi színesebbé a kifizetési táblázatot. A scatter extra nyereményszorzót ad, és emellett ingyenes köröket is, melyek tehát tét nélküliek lesznek számunkra. A bonus feliratú béke egy mellékjátékot indít el, míg wild minden mást helyettesítve hoz létre nyerő kombinációkat.

Super Lucky Frog Kifizetési táblázat

Ingyen játék

Próbáld ki a játékot ingyen, regisztráció, illetve befizetés nélkül. Amennyiben tetszik a játék, akkor kipróbálhatod valós tétért is a cikk végén található kaszinóteremnél/kaszinótermek egyikénél.