Ghost Rider

A Ghost Rider egy 20 vonalas nyerőgép, 5 forgó tárcsával és folyamatosan növekvő Marvel Mystery jackpottal! Képi világának köszönhetően a Ghost Rider című képregény elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetéseket és extra nyereményeket eredményeznek.

ghost-rider

Játék menete

A Lines alatti plusz/mínusz gombokkal állítjuk be a nyerővonalak számát, mely tehát 1-től 20-ig változtatható. Mellette a Line Bettel az egyes nyerővonalakra feltett pénzt határozhatjuk meg. A Bet Maxra kattintva maximális vonallal elindul a játék és fontos megjegyezni, hogy automatikusan, kérdés nélkül! Amennyiben megvagyunk a tét beállításával és nem használtuk a Bet Maxot, akkor a Spinre klikkelve indulhat a pörgetés. Az átlagos szimbólumokból három egyformára van szükség, míg a speciálisakból már kettő is elegendő az extra nyereményekhez.

Kifizetési táblázat

ghost-rider-tablazat

Speciális szimbólumok

A wild ennél a játéknál lángoló halálfej, ami minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a szórást és bónuszt. A bónuszkörben kibővülő wildként működik. A szórást a Ghost Rider felirat jelképezi. Kettőt kiforgatva belőle, a feltett tét visszajár. Három, vagy többnél pedig 10 ingyenes pörgetés lesz a jutalom, a teljes tétre vonatkozó szorzó mellett. Van még egy speciális szimbólum, a lángoló kerekű motor. Ez aktiválja a Szellemvadászat bónuszjátékot!

Szellemvadászat bónuszjáték

A mellékjáték során egy motorost, tehát Ghost Ridert láthatjuk, ahogy száguldozik és szellemeket üldöz. Ezek véletlenszerűen jelennek meg körülötte és le kell őket vadászni. 10 lehetőség van erre, a rájuk történő kattintással. Nem időkorlátos, tehát addig tart, amíg a tíz választás meg nem történik.

Nyerővonalak

ghost-rider-nyerovonalak

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38