Fei Cui Gong Zhu

A Fei Cui Gong Zhu egy 20 nyerővonalas játék, melyben kínai világba csöppenünk, így tehát a keleti kultúrák kedvelőinek igazán tetszetős lesz a látványvilág. Az alap kifizetéseken felül lehetőségünk van négy különböző jackpotot is megnyerni, tehát ki kell próbálni!

Fei Cui Gong Zhu

Játék menete

Minden tétre vonatkozó beállítás rendelkezésünkre áll, talán érdemes kezdeni a nyerősorok számával. Az aktivált sorok mennyisége 1-től egészen 20-ig módosítható a Lines részen, vagy a tárcsák melletti számokkal is megtehetjük ugyanezt. A Bet Per Line a sortét, tehát hogy az egyes sorokra mennyi pénz kerül. 20 sor mellett 10 centes sortéttel az egy forgatás során feltett teljes tét 2 dollár lesz. A sortét finomítását szolgálja az Info feletti Click to change.

Titkos bónusz kert

Három bonus szimbólummal lehet aktiválni a Titkos kert mellékjátékot, ahol tavirózsák között választva lehet növelni a kifizetést. Nyerő kombináció után indul a Gamble, amivel növelhető, vagy épp elveszíthető a nyeremény. Egyszerűen működik, választani kell, hogy a következő kártyalap piros vagy fekete lesz.

Fei Cui Gong Zhu nyerősorok


A következő kaszinóknál elérhető a Fei Cui Gong Zhu

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató