The Avengers

A The Avengers egy 20 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő Marvel Mystery jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Bosszúállók című film elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

The Avengers

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 20 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 25 centes sortétet állítunk be a 20 vonalra, ekkor a teljes tét 5 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen. Találunk köztük olyanokat, melyek minden más alakzatot helyettesítenek, de extra nyereményt kiváltóak is előfordulnak.

Kifizetési táblázat

The Avengers Kifizetés

Nyerővonalak

The Avengers Nyerővonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38