Ozwin's Jackpots

Az Ozwin’s Jackpots nyerőgép magyar nyelvű felülettel és információs résszel könnyíti meg a dolgunkat, hiszen mindent megtudhatunk a játék működéséről. Az 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékban azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a baloldali tárcsától kezdődően. Az alap szimbólumokon felül vannak speciálisak is, melyek növelik az izgalmat és a kifizetés lehetőségét is!

Ozwins Jackpots

Játék menete

A nyerősorok száma nem változtatható, mindig 20 aktív vonallal játszunk. A tét meghatározása az Érme értéknél történik, a plusz és mínusz gombok segítségével. Az itt beállított értéket kell felszorozni 20-szal, tehát a nyerővonalak számával és megkapjuk a teljes tétet, amit egy játékkör során kockáztatunk. A játék indítása a középső környíllal történik.

Speciális szimbólumok

A Free spin szimbólum segítségével ingyenes játékokhoz juthatunk, ha például hármat pörgetünk ki belőle, akkor 10 tét nélküli kör lesz a jutalom. Emellett vannak még jackpot gömbök és szabad forgatás kristályok, amiket gyűjteni lehet. A bonus szimbólum pedig a varázskönyv mellékjátékot aktiválja.

Ozwins Jackpots Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Ozwin's Jackpots

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató