Alien Hunter

Az Alien Hunter egy 25 vonalas nyerőgép, 5 forgó tárcsával. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. Kétfajta speciális szimbólum is van a tárcsákon (Szórás és Bónusz), melyek segítségével kétféle bónuszkörbe kerülhetünk, vagy akár ingyenes pörgetésekhez is juthatunk. A Dollar Ball lottó típusú mellékjátékkal tovább növelhető a nyeremény, mely progresszív, tehát folyamatosan növekvő jackpotot kínál!

Alien Hunter

Játék menete

Először az érme értékét kell meghatározni, a jobb alsó sarokban található plusz/mínusz gombokkal. A Fogadás soronként segítségével el kell dönteni, hogy az egyes nyerővonalakra, mennyi érmét teszünk. A gombra kattintva mindig egy érmével nő a sortét. Összesen 10 érmét lehet feltenni. A játék 25 nyerővonalat tartalmaz, ezeket úgy is kiválaszthatjuk, hogy a tárcsák mellett lévő körökre kattintunk, de a Sorok választása segítségével is lehetséges. Erre a gombra klikkelve a nyerővonalak száma egyesével növelhető (1-től egészen 25-ig).

Ha nem kívánunk ennyit bajlódni a tétekkel, és az összes nyerővonalat, maximális érmével akarjuk megjátszani, akkor ezt a Max. fogadással tehetjük meg. Óvatosan használjuk ezt a funkciót, mert amikor ezt választjuk, a játék automatikusan elindul. Például 1 dolláros érmét állítunk be. Ekkor a Max. fogadással 250 dollár lesz az össztét.

Pörgetés

A tét beállítása után a Pörgetéssel kezdődik a tárcsák forgatása. A, K, Q, J és 10 esetén minimum 3 azonosnak kell lennie a 25 nyerővonalon a nyereményhez. Az állatos szimbólumokból elegendő két egyforma is. Ezeken felül vannak speciális formák is: ingyenes pörgetéseket érő, kincsvadász űrhajó szimbólum, és bónuszkörbe juttató tojás és űrhajósfej.

Kifizetési táblázat

Alien Hunter Kifizetés

Bónuszkör

Az első és utolsó tárcsán speciális tojás szimbólumok is vannak, melyek a gyűjtögetés bónuszkörbe juttatnak. Itt ufó tojások közül kell választani. A tojások nyereményt rejtenek magunkban, kivéve a gonosz tojást, ami véget vet a bónuszkörnek. További speciális szimbólum az űrhajós, melyből három azonosat kell gyűjteni egy aktív nyerővonalon és így egy vadászós bónuszkörbe lehet jutni, ahol ufókat kell elkapni. Az elkapásokért pénznyeremény jár, ha esetleg nem sikerül egyet sem levadászni, akkor vigaszdíjat osztanak. Kétféle verziója van ennek a vadászós körnek: időkorlátos és nem időkorlátos.

Szórás szimbólum

Speciális szimbólum az űrhajó, benne egy emberrel. Ebből is minimum három azonosra van szükség, de nem kell egy nyerővonalon lenniük, elegendő az, hogy minimum három legyen belőlük bárhol a képernyőn. Három esetén 5 ingyen pörgetés jár, négy esetén 10, míg öt szórás szimbólum 25 ingyen kört eredményez.

Dollar Ball

A játék felső részén található egy mellékjáték, progresszív jackpottal! Aktiválásához az Engedélyezésre kell kattintani, míg visszavonásához a Letiltást használjuk. Ez egy lottószerű játék, ahol 49 számból kell 5-öt választani. Mikor megforgatjuk a nyerőgép tárcsáit, akkor itt párhuzamosan kezdődik a számok húzása. Egy szám kihúzásával a tétet lehet visszanyerni, két szám dupláz, három találat pedig 25-szöröz. Ezek fix nyeremények, a jackpothoz nincs közük. Négy találat esetén viszont már a jackpot 1%-át nyerjük, míg öt találat a jackpot megnyerését jelenti!

A Dollar Ball aktiválása után, minden egyes pörgetésnél párhuzamosan elindul mindaddig, amíg nem kerül visszavonásra. Ez egy mellékjáték, tehát az itt feltett tét elkülönül a nyerőgépnél megjátszott tét nagyságától és kis százalékban hozzáadódik a progresszív jackpothoz. Amikor valaki elviszi a jackpotot, új nyereményalap jelenik meg, amely szintén folyamatosan növekszik.


A következő kaszinóknál elérhető a Alien Hunter

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató