Dr Lovemore

A Dr Lovemore egy 20 vonalas, öttárcsás nyerőgép. Azonos szimbólumok kiforgatása a cél, a nyerővonalak valamelyikére. A speciális alakzatok segítségével extra szorzókat zsebelhetünk be, vagy akár ingyenes pörgetésekhez is juthatunk. A Dollar Ball lottó típusú mellékjátékkal tovább növelhető a nyeremény, mely progresszív, tehát folyamatosan növekvő jackpotot kínál!

dr-lovemore

Játék menete

Először az érme értékét kell meghatározni, a jobb alsó sarokban található plusz/mínusz gombokkal. A Fogadás soronként segítségével el kell dönteni, hogy az egyes nyerővonalakra, mennyi érmét teszünk. A gombra kattintva mindig egy érmével nő a sortét. Összesen 10 érmét lehet feltenni. A játék 20 nyerővonalat tartalmaz, ezeket úgy is kiválaszthatjuk, hogy a játék szélén lévő színes téglalapokra kattintunk, de a Sorok választása is ezt a célt szolgálja. Erre a gombra klikkelve a nyerővonalak száma egyesével növelhető (1-től egészen 20-ig).

Ha nem kívánunk ennyit bajlódni a tétekkel, és az összes nyerővonalat, maximális érmével akarjuk megjátszani, akkor ezt a Max. fogadással tehetjük meg. Óvatosan használjuk, mert amikor ezt választjuk, a játék automatikusan elindul. Például 1 dolláros érmét állítunk be. Ekkor a Max. fogadással 200 dollár lesz az össztét.

Pörgetés

A tét beállítása után a Pörgetéssel kezdődik a tárcsák forgatása. Van olyan szimbólum, melyből 3 azonosnak kell lennie a 20 nyerővonalon a nyereményhez, de némelyiknél elegendő kettő is. Vannak speciális formák is: a minden mást helyettesítő Wild, a teljes tétet többszöröző Dr. Lovermore és az ingyenes köröket adó alsónadrágok.

Kifizetési táblázat

lovemore-tablazat

Ingyenes pörgetések

Az első és utolsó tárcsán szívekkel teli alsónadrágok is vannak, melyek ingyenes pörgetésekhez juttatnak. Összesen 20 ingyenkört adnak, melyek alatt további alsónadrágokkal újabb tétnélküli forgatásokat lehet szerezni. Az ingyenes pörgetések közben minden nyeremény megduplázódik.

Szórás szimbólum

Speciális szimbólum a Dr. Lovemore is. Ennek a szimbólumoknak nem kell egy nyerővonalon lennie, elegendő az, hogy minimum kettő legyen belőle bárhol a képernyőn. Ebben az esetben a tét visszafizetésre kerül. Három esetén 5-szörös, négy esetén 25-szörös, míg öt szórás szimbólum 250-szeres szorzót eredményez.

Dollar Ball

A játék felső részén található egy mellékjáték, progresszív jackpottal! Aktiválásához az Engedélyezésre kell kattintani, míg visszavonásához a Letiltást használjuk. Ez egy lottószerű játék, ahol 49 számból kell 5-öt választani. Mikor megforgatjuk a nyerőgép tárcsáit, akkor itt párhuzamosan kezdődik a számok húzása. Egy szám kihúzásával a tétet lehet visszanyerni, két szám dupláz, három találat pedig 25-szöröz. Ezek fix nyeremények, a jackpothoz nincs közük. Négy találat esetén viszont már a jackpot 1%-át nyerjük, míg öt találat a jackpot megnyerését jelenti!

A Dollar Ball aktiválása után, minden egyes pörgetésnél párhuzamosan elindul mindaddig, amíg nem kerül visszavonásra. Ez egy mellékjáték, tehát az itt feltett tét elkülönül a nyerőgépnél megjátszott tét nagyságától és kis százalékban hozzáadódik a progresszív jackpothoz. Amikor valaki elviszi a jackpotot, új nyereményalap jelenik meg, amely szintén folyamatosan növekszik.


A következő kaszinóknál elérhető a Dr Lovemore

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.1 Betfair kaszinó 100% első befizetés bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
nincs Weboldal Bemutató