Celtic Goddess

Kelta istennő köré épül a Celtic Goddess nyerőgép, melynél 30 nyerővonalra kell azonos szimbólumokat kiforgatni a kifizetés eléréséhez. A felület mellett a játék információs része is magyar nyelvű, így minden kérdésünkre választ kaphatunk. Vannak speciális szimbólumok is, amik segítségével igazán nagy nyereményt is elérhetünk!

Celtic Goddess

Játék menete

Pörgetés előtt érdemes meghatározni a tétet, tehát azt a pénzösszeget, amit egyetlen forgatás során levonnak a számlánkról. Ezt a Tét soronként részen tehetjük meg, a plusz és mínusz gombok segítségével. A játék indítása a zöld, jobbra mutató háromszöggel valósítható meg, emellett pedig az automata mód érhető el. Ez akkor jöhet jól, ha nagy mennyiségben szeretnénk pörgetni, és nincs kedvünk minden játékkört manuálisan elindítani.

Wild és bónusz

Speciális szimbólumok vannak a játékban, ilyen például a wild, ami egyfajta jokerként működik és minden mást képes helyettesíteni. Csak a kettes és négyes tárcsán jelenik meg. Akárhova is kerül behelyettesítésre, kettes szorzóval számít. A bonus felirat a scatter, ami szintén egy speciális jel, és extra nyereményszorzót jelent.

Celtic Goddess Fizetési sorok


A következő kaszinóknál elérhető a Celtic Goddess

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó 60 000 Ft bónusz + 60 ingyen pörgetés
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató