Blade

A Blade egy 50 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekvő jackpottal! Képi világának köszönhetően a Penge vámpírfilm elevenedik meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólum kipörgetése a cél. Vannak speciális szimbólumok, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Blade

Játék menete

A Sorok gombbal állíthatjuk be a nyerővonalak számát, tehát 1-től 50-ig módosítható. Mellette van a Fogadás Soronként, aminél a vonalakra feltett tétet határozhatjuk meg. Mindezek után nincs más teendő, mint a Pörgetéssel elindítani a játékot, azonos szimbólumok reményében. A Max Fogadás megjátssza az összes sort, az aktuális sortéttel és rögtön elindul a játék! Van egy Turbo Mode, amivel az animációkat lehet ki-, és bekapcsolni, felgyorsítva ezzel a játékot.

Kifizetési táblázat

Blade Kifizetés

Wild és Split szimbólum

A wild szimbólum, tehát a jokerként működő alakzat, maga Blade. Bármely más szimbólumot képes helyettesíteni, kivéve a speciálisakat. Az átlagos wildoktól eltérően ez önmagában is nyerő alakzat, annyira, hogy 5 egyforma esetén a sortét 2500-szorosát nyerhetjük meg. A kifizetési táblában 6 azonos szimbólumra is van szorzó. Ez a Blade Splitnek köszönhető, ami bárhol jelenik meg az ötödik tárcsán, megduplázza a nyertes kombináció utolsó szimbólumát, így létrehozva hat egyformát.

Scatter szimbólum

A scatter szimbólum a Blade feliratú mező. Amennyiben három jelenik meg belőle bárhol a játékban, tehát nem kell nyerővonalon lenniük, akkor 15 ingyenes pörgetés következik, dinamikus szorzóval. Amikor ingyenes játékra kerül sor, akkor ez a Blade felirat extra wildként, tehát mindent helyettesítő jokerként működik (kivéve a speciálisasakat). Ha az ingyenkör alatt három, vagy több jelenik meg belőle, akkor további 15 pörgetés nyerhető.

Nyerővonalak

Blade Nyerővonalak

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38