Monkey God

A Monkey God egy 5 tárcsás játékgép, melynél 243 féle módon lehet nyerni azonos szimbólumokat kiforgatva a megfelelő módon. Stílusában a keleti világot idézi meg nekünk, a tárcsákon található jelek is ezt tükrözik. Egyedi funkcióval és speciális szimbólumaival igazán egyedi nyerőgéppé válik!

Monkey God

Játék menete

A pörgetés indítása előtt döntenünk kell az arany szimbólumok aktiválásáról, illetve a tétet is meg kell határoznunk. Ez utóbbit a Bet részen tehetjük meg, a fel és lefelé mutató nyilak segítségével. Az itt jelzett összeget vonják le a számlánkról minden egyes pörgetés elején. A játék indítása a jobb alsó sarokban található környíllal történik.

Speciális lehetőségek

Az alap szimbólumokon felül vannak, amelyek egyedi képességgel bírnak. Ilyen a bonus, ebből legalább hármat kell kapni ahhoz, hogy kétszeres kifizetést érjünk el, és emellé ingyenes játékköröket is kapunk. A wild szimbólum egyfajta jokerként működik, minden mást képes helyettesíteni, kivéve speciális társait. Mindig a legmagasabb kifizetéssel járó kombináció része lesz.

Monkey God Kifizetési táblázat


A következő kaszinóknál elérhető a Monkey God

Értékelés Online Kaszinó Bónusz Magyar felület Elérés Bemutató
4.3 Unibet kaszinó Új Játékos Bónusz
18+ Részvételi feltételek érvényesek. BeGambleAware.org
van Weboldal Bemutató