Lock it Link - Night Life

A Lock it Link - Night Life egy 50 nyerővonalas játék, melyben azonos szimbólumok kiforgatása a cél. Ezeknek a kombinációknak a baloldali tárcsától kell kezdődniük, és folytonosnak kell lenniük. Magyar nyelvű felület és leírás található a játékban, így minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Lock it Link - Night Life

Játék menete

A nyerővonalak száma nem módosítható, mindig 50 aktív sorral játszunk. A tét beállítása a tét/vonal részen történik, ami értelemszerűen arra vonatkozik, hogy egy-egy nyerősorra mennyi pénzt rakunk. Az itt meghatározott értéknek az 50-szerese lesz a teljes tét, tehát az a pénzmennyiség, amit egy pörgetés során kockáztatunk. A játék indítása a középső környíllal történik.

Speciális szimbólumok

A wild minden szimbólumot helyettesít, kivéve a bónusz, szív és aranyszív jelképet. A bónusz a kettes, hármas és négyes tárcsákon jelenik meg. Az egyes pörgetéseknél a szíven megjelenő érték akkor nyerhető meg, ha az adott pörgetés elindítja a bónuszt. Három elszórt bónusz a teljes tét ötszörösét adja, és egy választható funkciót aktivál.

Lock it Link - Night Life Kifizetési táblázat