Thor

A Thor: The Mighty Avenger egy 30 vonalas és 5 tárcsás nyerőgép, folyamatosan növekedő Marvel Mystery jackpottal! Az animációknak, hanghatásoknak és képi világának köszönhetően a Thor filmek elevenednek meg előttünk. Mint minden más nyerőgépnél, itt is azonos szimbólumok kipörgetése a cél. Vannak speciálisak, melyek ingyenes pörgetésekhez és extra nyereményekhez juttatnak.

Thor

Játék menete

Ennél a játéknál a nyerővonalak száma nem változtatható, tehát mindig 30 vonalat játszunk meg. Ez a Lines részen látszik is, míg mellette a Line bet a sortétre vonatkozik, tehát az egyes vonalakra feltett összeget jelenti. Például 10 centes sortétet állítunk be a 30 vonalra, ekkor a teljes tét 3 dollár lesz. Automata játékmód is elérhető, az Auto Play segítségével, ahol 10, 25, 50 és 99 pörgetésre van lehetőség.

Pörgetés

Amennyiben nem az Auto Play-t választottuk, akkor a Spinnel indítható a tárcsák pörgetése. Azonos szimbólumok kipörgetése a cél a nyerővonalakra. Vannak speciális szimbólumok, melyekről az Info részen írnak részletesen. A wild például minden mást helyettesít, és emellett még önmagában is nyerő kombinációt hozhat létre, igen magas szorzókért. De vannak olyanok is, amik ingyenes pörgetéseket vagy bónuszjátékokat indítanak el.

Kifizetési táblázat

Thor Kifizetés

Marvel Mystery Jackpot

A Marvel Mystery Jackpot egy többszintes progresszív jackpot játék, amely minden Marvel nyerőgépben elérhető. Ezek mindegyike összeköttetésben van, és minden online kaszinóban, a játékosok által megjátszott tétek kis része hozzáadódik a folyamatosan növekvő nyereményekhez. A jackpot játék véletlenszerűen aktiválódik, ez azt jelenti, hogy bármelyik kapcsolódó Marvel jackpotos játékban, bármelyik pörgetés után kifizetésre kerülhet. Kiválthatja akár egy vesztes pörgetés is a főjátékban. Az esélye a fogadás méretével nő, vagy csökken.

Nyerővonalak

Thor Nyerővonalak


18+ Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Jackpot: 547 611,38